Nagelstudio Bilinails
0470 / 58 45 28
Producten

U kan bij mij ook terecht met speciale verzoeken of voor nagelbehandelingen die niet in onderstaande lijst staan. Neem contact op of stuur gerust een mail als u iets zoekt wat niet op deze pagina vermeld word. Informatie en advies zijn vrijblijvend en gratis.

• nagelverzorging van de natuurlijke nagel ~ manicure, nail art, bruidsnagels

• kunstnagels ~ acrylnagels, gelnagels, french pedicure, bruidsnagels - naturel of french manicure nagels


Gel vs Acryl

Met regelmaat worden vragen gesteld over gelnagels en acrylnagels. Wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee types kunstnagels.

Het verschil zit hem eigenlijk alleen in de ingrediënten. In acryl zit B.P.O. dat er voor zorgt dat de acryl bij blootstelling aan lucht kan uitharden, bij gel vindt uitharding plaats met behulp van UV licht.

Hoewel minder dan vroeger is er uiterlijk verschil, de gelnagels zijn wat glazig en zoals veel zaken die met licht in aanraking komen was het met gelnagels vaak zo dat deze snel dof en gelig werden. Om deze reden werd een nieuwe gelnagel geïntroduceerd die meer glansde en snel een hype werd. Deze nieuwe gelnagel werd overigens onterecht bestempeld als beter en gezonder. Verder wordt de warmte op het nagelbed onder de UV lamp niet door iedereen als even prettig ervaren en worden de nagels te dik gezet waardoor je een hele bolle nagel krijgt.

De acrylnagels hebben de gelnagels echter ruimschoots ingehaald, je kunt er ultra dunne en prachtig natuurlijk ogende nagels mee creëren helemaal toegespitst op de persoon die ze draagt. Een groot scala aan kleuren zorgt ervoor dat bij iedere huidskleur een combinatie te maken is die perfect aansluit. Alles bij elkaar waarschijnlijk de reden dat er wereldwijd bij wedstrijden de meeste awards door acryl worden gescoord.

 

.

BilinailsProductenInformatieContactPrijslijstVoorwaardenFoto's