Nagelstudio Bilinails
0470 / 58 45 28
Bilinails

 Hallo, mijn naam is Nabila en ik verzorg na jaren van opleidingen en specialisering met veel plezier handen en nagels.

Je staat er niet altijd bij stil, maar onze handen zijn ons visitekaartje. Bij kennismaking vormen zij vaak het eerste contact. Zowel in de persoonlijke als professionele sfeer is het moeilijk voorbij te gaan aan deze gedragscode. Wanneer je op zo'n moment het gevoel hebt dat je handen niet representatief zijn, heb je onzekerheid de kans gegeven om zich heen te grijpen, waardoor een belangrijke afspraak, sollicitatie of gewoon een leuk gesprek vaak moeilijker begint dan nodig.

Iedereen heeft een reden waarom het met de nagels maar niet wil lukken; de één heeft van nature broze nagels; de ander bijt, is zwanger of beschadigt de toppen te veel tijdens haar werk. Maar niemand heeft een reden het daar dan ook maar bij te laten.

Gebruikmakend van de modernste technieken op het gebied van nagelstyling staat niets je in de weg om met goed verzorgde handen en dus zelfzeker voor de dag te komen. U krijgt advies over welke methode (acryl, gel, cover) het best bij je persoonlijke wensen aansluit. ik neem de behandeling, keuze van materiaal en lengte met je door. Voorop staat dat je nagels er zo natuurlijk mogelijk uit gaan zien, 'French manicure' is daarom als basis vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we een groot scala aan mogelijkheden wat betreft vorm, kleur en onderhoud.

In mijn nagelstudio wordt enkel gewerkt met producten van absolute topmerken zoals Magnetic, Florence nails, Hollywood nails, Entity en Odyssey nails.

 

 

BilinailsProductenInformatieContactPrijslijstVoorwaardenFoto's